ISO9001Skip Navigation LinksOver TK Christon > Kwaliteit

Kwaliteit

EN 1090

Vanaf 1 juli 2014 is het verplicht, volgens de bouwproducten richtlijn, dat alle dragende onderdelen van een staal- of aluminiumconstructie voorzien moeten worden van een CE-markering volgens EN 1090. De CE-verplichting is een onderdeel van de nieuwe Europese bouwproductenverordening 305/2011.

Voor deze certificering werd het kwaliteitsmanagementsysteem, de processen en procedures van onze lasersnijafdeling, Laser Works, aan de eisen van de normen EN 1090-1 en -2 aangepast. Hierdoor zijn we nu in staat om zowel onbewerkt als bewerkt materiaal in staal en rvs te leveren, te voorzien van CE markeringen en bewerkingen uit te voeren voor staalconstructies die vallen in executieklasse 1, 2 en 3, uiteraard in verschillende kwaliteitssoorten. Ook staan we garant voor een volledige traceerbaarheid van deze materialen.

ISO 9001:2015 en EN 9120:2010

ThyssenKrupp Christon opereert volgens de internationaal erkende standaard voor kwaliteitsmanagement, die uitgeschreven is in ISO 9001:2015. Voor de lucht-en ruimtevaartsector, zijn wij gecertificeerd volgens EN 9120:2010. Door deze normen engageert het bedrijf zich om de klantentevredenheid te verhogen door continu te voldoen aan de wensen van de klanten. Daarnaast ligt de focus ook op een constante optimalisering van alle processen waardoor een zo hoog mogelijke kwaliteit gegarandeerd wordt. Ook zorgen wij ervoor dat onze producten voldoen aan de opgegeven klantspecificaties en voorzien zijn van een correcte certificering en traceerbaarheid. Wij verzorgen voor u ook een groot aantal keuringen en materiaaltesten, waaronder buig- en trekproeven en ultrasoon onderzoek. Ook inspecties door externe keuringsbureaus kunnen bij ons worden aangevraagd.

Download