Nieuws
Skip Navigation LinksOver TK Christon > Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten.

Laser Works gecertificeerd voor EN-1090

Voldoet uw lasersnijpartner al aan de EN-1090 norm?

Wij wel. Als partner voor lasersnijden, melden wij met trots dat Laser Works, de lasersnijafdeling van ThyssenKrupp Christon, succesvol geauditeerd is voor de EN 1090-1 en -2 tot en met executieklasse 3.

 

Olivier Goubau, site manager van Laser Works, heeft het certificaat in ontvangst genomen.

 

Het certificaat werd uitgereikt door DNV-GL. Dit is een onafhankelijk keuringsinstituut dat erkend is om certificatie, beproevingen en keuringen te mogen uitvoeren in het kader van de CE-markering. 
Zij stelden vast dat de locatie, de kwaliteit van de medewerkers, de productiemiddelen en het controleproces  van Laser Works voldoen aan de richtlijnen van EN-1090.
Door deze certificering is Laser Works in staat om materiaal in staal en rvs te leveren, CE markeringen te voorzien en bewerkingen uit te voeren voor staalconstructies die vallen in executieklasse 1, 2 en 3, uiteraard in verschillende kwaliteitssoorten. Ook staan ze garant voor een volledige traceerbaarheid van zowel bewerkte als onbewerkte materialen.
De vooruitziende blik van Olivier ontgaat niemand en hij is dan ook enthousiast te voldoen aan de strengere eisen voor bedrijven die leveren aan de constructieve staalbouw.
Door te blijven inspelen op normeringen en toekomstige ontwikkelingen, wil Laser Works een waardevolle partner zijn voor afnemers in de branche.

gepubliceerd op 19/06/2015 0:00:00

Facebook DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Furl it!